Meld jezelf aan om niets van het magazine te missen

Wil jij op de hoogte blijven van alle casino updates, zoals het nieuws, regelgeving en rechtzaken? Ontvang je daarnaast graag de beste tips om jouw speltechnieken te verbeteren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van het magazine. Een ander groot voordeel is namelijk dat jij op de hoogte gehouden wordt van de leukste welkomstbonussen.

Onze redacteuren en journalisten hebben een aantal keren per week het beste nieuws voor je. Ook blijven we onze tips en spelhandleidingen testen in de praktijk. Hierdoor worden ze uiteraard steeds beter.

Als er een belangrijke update is die jouw winkansen vergroot dan ontvang jij die als eerste in je inbox. Tenminste, als jij jezelf inschrijft voor de laatste nieuwe magazine updates.

Al duizenden gingen je voor. Voorkom dus dat een medespeler wel op de hoogte is van de laatste nieuwe updates en speeltips en dat je daardoor zou verliezen door je nu in te schrijven.

Dit is waarom inschrijven voor de nieuwsbrief echt iets voor jou is

Featured image Meld jezelf aan om niets van het magazine te missen Dit is waarom inschrijven voor de nieuwsbrief echt iets voor jou is - Meld jezelf aan om niets van het magazine te missen

Dit is echt iets voor jou als je graat live dealer games met echte dealers speelt. Zoals live roulette, live blackjack, live baccarat of live dreamcatcher. Het grote voordeel is dat je vanuit huis kunt spelen.

En dat je heel makkelijk tussen verschillende live games kunt switchen. Het fijnste is het natuurlijk om de game op je pc te spelen. Maar als je tussendoor even gebruik wilt maken van je Ipad of smartphone dan is dit geen probleem. Jij ontvangt in je mailbox de beste tips.

Mis geen enkele update meer

Featured image Meld jezelf aan om niets van het magazine te missen Mis geen enkele update meer - Meld jezelf aan om niets van het magazine te missen

Dus waar wacht je nog op? Schrijf jezelf vandaag nog in voor het magazine en profiteer van een leuke bonus.