Ronde van de Alblasserwaard 2018

Start & Finish :  Hoofdkantoor VLS, Middelijn 2, Zwijndrecht
Datum

: 8 september 2018

Tijden : Vanaf 07:30 uur
Inschrijven : Inschrijfformulier
Afstanden :  60, 90, 120 kilometer
Informatie
Een toertocht door een puur Hollands landschap met groene weiden, molens, typische dijkdorpen en boomgaarden.
 
Kosten deelname
 
De kosten voor deelname bedragen € 20,- per tocht bij voorinschrijving.
Douches : aanwezig
Route

Toertocht

De toertocht van Alblasserwaard zal starten bij het hoofdkantoor van VLS, namelijk op Middellijn 2 in Zwijndrecht. De datum is 8 September en we hopen dat we heerlijk nazomerweer zullen treffen. U kunt weer kiezen voor verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 120 kilometer. Heeft u een e-bike en wilt u graag meefietsen? Dan is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om de 60 kilometer mee te fietsen met uw e-bike! Er is overigens geen wielerkleding benodigd als u vanaf uw e-bike start. Inschrijven kunt u doen via de site www.vlsontour.nl.

Routes

Omgeving

Alblasserwaard is omringt door groen gebied en veel wateren. Dit zal net als de andere tochten mooie plaatjes opleveren. Tevens is de bekende Kinderdijk rond de Alblasserwaard gevestigd. U kunt ook Bourgondisch genieten in een van de restaurants die in het gebied liggen.

Bezienswaardigheden

Je moet actief zijn om in Alblasserwaard leuke dingen te doen. Het gaat vooral om tochten door de natuur heen. Dit kun je op verschillende manieren doen, zoals fietsen, wandelen, maar je kunt ook een bootje huren en de wateren ontdekken. Voor de echte actievelingen kun je een kano huren, dat is natuurlijk leuk voor jong en oud. Er is wel een mogelijkheid om met een rondvaartboot de mooiste plekjes van Alblasserwaard te aanschouwen.

Locatie

Bij het hoofdkantoor van VLS zal er uiteraard koffie en thee worden verzorgd voor de liefhebbers. Het adres is Middellijn 2 3335KC te Zwijndrecht.