Contact met de organisatie

De tochten onder de naam VLS On Tour worden georganiseerd door Wielerland Beheer BV.

Voor vragen of opmerkingen betreffende VLS On Tour kun je contact opnemen per mail:

toertocht@wielerland.nl

 

Contactgegevens:

Wielerland Beheer BV
Middellijn 2
Postbus 162
3330 AD Zwijndrecht

KvK: 59415762
BTW: NL8534.71.058.B01

Iban: ING Bank - NL17INGB0006300058
BIC: INGBNL2A

Voor deelname aan de VLS On Tour tochten gelden de volgende algemene voorwaarden

Privacybeleid

VLS on Tour & Wielerland BV doen er alles aan om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Alvorens gebruik te maken van onze website www.vlsontour.nl raden wij je aan onderstaand privacybeleid aandachtig door te nemen. Wij kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen, maar als wij dit doen dan vermelden wij dit op onze website.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Ons uitgangspunt is dat wij alleen de persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn om onze diensten te leveren. Bij de inschrijving van een toertocht worden er verschillende persoons- en contactgegevens gevraagd. De persoonsgegevens die verzamelt worden zijn: Voornaam, eventueel tussenvoegsel & achternaam, geslacht en de geboortedatum. De adres & contactgegevens die verzamelt worden zijn: Straatnaam, huisnummer + toevoeging, postcode, plaats, land, emailadres en telefoonnummer.

Waarom hebben wij deze persoonsgegevens nodig?

* Het verzenden van onze nieuwsbrief met informatie over de toertochten van VLS on Tour & nieuwsberichten van Wielerland.

* Je te bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;

* Je te informeren over wijzigingen van onze diensten.

* Afhandelen van klachten of het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Hoe lang bewaren wij deze persoonsgegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Met wie delen we jou persoonsgegevens?

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verkopen. Indien wij gegevens aan derden verstrekken dan doen wij dit alleen omdat dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.