Promoot & Win actie: scoor punten voor iedere deelnemer!

Omdat we jouw enthousiasme over VLS On Tour graag belonen is er ook dit jaar een Promoot en Win actie. Nodig familie, vrienden en kennissen uit om mee te doen en maak kans op mooie prijzen.
 
Hoe het werkt
 
Je vriend of vriendin voert tijdens het inschrijven jouw persoonlijke inschrijfnummer in. Daarvoor ontvang jij punten. 
 
Je ontvangt 1 punt per persoon per tocht. Als één van je vrienden zich inschrijft voor 6 tochten ontvang je dus zes punten. Voor elke tocht waaraan je zelf deelneemt krijg je trouwens ook een punt. De punten worden na betaling automatisch toegekend.
 
Om het je gemakkelijk te maken je vrienden uit te nodigen sturen we je een aparte email. Hierin staat een directe link naar de inschrijving zodat je inschrijfnummer automatisch wordt geregistreerd als je vrienden zich inschrijven.
 
Je kunt die email eenvoudig doorsturen om je vrienden en vriendinnen uit te nodigen.
 
Bekijk hier de tussenstand van de Winactie
 
Prijzen WInactie
  1. Uitnodiging voor twee personen bij een thuiswedstrijd van Feyenoord. Het arrangement bestaat uit: voorafgaande aan de wedstrijd een diner in de Gerard Kerkum Boardroom. De locatie in het Feyenoord Stadion waar ook het bestuur van Feyenoord het bestuur van de tegenstander ontvangt. Twee zitplaatsen op de director Seats ,wellicht de mooiste plek in het stadion. In de pauze en na afloop een drankje en hapje wederom in de Gerard Kerkum Boardroom, waar ook de scheidsrechter en zijn assistenten ontvangen worden.
  2. Uitnodiging voor twee personen bij een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. Het arrangement bestaat uit: ontvangst in de Hospitality Unit van VLS met een drankje en hapje. Twee zitplaatsen op het terras van de VLS unit, met een prachtig uitzicht op het Kasteel. In de pauze en na afloop, zoals dat past bij voetbal een drankje en de bitterbal.
  3. Cadeaubon voor een uitgebreid diner bij restaurant Las Palmas van de bekende chefkok Herman den Blijker. Een echte Rotterdamse ondernemer en bekend van de televisieprogramma’s als Hermans Helden, Herrie in het Hotel en Mijn keuken is Top.
  4. Diner voor twee personen in Brasserie de Rotterdammer. Dit restaurant waar de Rotterdamse uitbater Leendert van Popering de scepter zwaait staat vooral bekend om zijn eerlijke menu kaart met tal van streekproducten. Een toplocatie in Rotterdam- Botlek met op de achtergrond de prachtige lichtjes van dit havengebied.
  5. Draadloze geluidsbox
  6. Draadloze geluidsbox
  7. VLS Wielershirt. Dit shirt met korte mouw is van het bekende merk Bio-Racer
  8. VLS Wielershirt. Dit shirt met korte mouw is van het bekende merk Bio-Racer
  9. VLS Wielershirt. Dit shirt met korte mouw is van het bekende merk Bio-Racer
  10. VLS Wielershirt. Dit shirt met korte mouw is van het bekende merk Bio-Racer